Weekend tur til Bodø


Hei alle sammen! 

I helgen var jeg og en god venninne til Bodø på en weekend tur. Vi var dit for og kose oss å bare samle krefter og slappe av.

Bodø er en kjempefin by med masse av tilbud av både mat, shopping, pub osv. Der kan man sitte å bare se på folk som stresser rundt med sitt. Men i disse tider er det mange turister som vil oppleve Bodø.

Vi valgte og bo på Scandic Havet. Ett kjempeflott hotell med en fantastisk frokostbuffe. Flotte rom, trivelig betjening. Når vi kom til hotellet på fredagen var ikke vårt rom ferdig så mens vi ventet på innsjekk tog vi oss en shopping tur i "Glasshuset".  Var salg på mange av butikkene så det ble litt shopping. Denne gangen ble det faktisk handlet klær til meg selv. For det meste bruker mine shoppingturer ende opp med shopping til barna. 

Vi fikk oppleve masse under denne helgen og det gjorde godt å få se noe annet. Jeg må bli flinkere til å se og oppleve ting. Vi har faktisk en begrenset tid her å vi vet aldri hva som venter oss. Så Lev livet! Det er de jeg har planer om hvert fall, å være positiv kommer man langt med.

Kommer et bildedryss her i fra turen i Bodø. 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine Aune

Christine Aune

41, Rana

En glad å positiv, glad å aktiv jente. Har 4barn,en hund å 4 katter.

Kategorier

Arkiv

hits